Rollen til bilens antikollisjonsstråle

- 2022-08-16-

Alle vet at trekanten er den mest stabile strukturen, og kroppsskjelettet er faktisk sammensatt av mange uregelmessige trekanter for å motstå støt fra alle retninger, men det bør bemerkes at skjelettet til bilen ikke er alle steder. Det samme, fordi det er relatert til kraftoverføring, kollapsen og så videre.
Betydningen av foran og bakbil antikollisjonsbjelkerer enheten for kjøretøyet for å motstå støtkraften for første gang. Når det gjelder passiv sikkerhet for kroppen, er et viktig konsept at det påføres litt kraft på hele kroppen. For å si det rett ut, er en viss posisjon av karosseriet truffet. Hvis bare denne delen får bære kraften, vil den oppnådde beskyttelseseffekten være svært dårlig. Hvis hele skjelettstrukturen utsettes for kraft når et bestemt punkt utsettes for kraft, kan styrken til kraften på et punkt minimeres, spesielt de fremre og bakre antikollisjonsstålbjelkene spiller en åpenbar rolle her.
De to endene avbil antikollisjonsbjelkekobles sammen med lavhastighets energiabsorberende bokser med svært lav flytegrense, som deretter kobles til kjøretøyets langsgående bjelke i form av bolter. Den lavhastighets energiabsorberende boksen kan effektivt absorbere kollisjonsenergien når kjøretøyet har en lavhastighetskollisjon, og minimere skaden av slagkraften på kroppens langsgående bjelke, noe som kan redusere vedlikeholdskostnadene og boltforbindelsesmetoden kan være mer praktisk å erstatte bilens anti-kollisjonsbjelke.
car-anti-collision-beam
I en høyhastighets offsetkollisjon vilbil antikollisjonsbjelkekan effektivt overføre støtkraften fra venstre side (eller høyre side) av kjøretøykroppen til høyre side (eller venstre side), slik at hele kjøretøykroppen kan absorbere kollisjonsenergien så mye som mulig. Ved en kollisjon i lav hastighet (vanligvis under 15 km/t) kan antikollisjonsbjelken forhindre at støtkraften skader de fremre og bakre langsgående bjelker på karosseriet og redusere vedlikeholdskostnadene.